FEMKAMP

Tävla i bågskytte, golf, pistolskytte, dart och quiz!

BÅGSKYTTE

Är du näste Robin Hood?

Spänn bågen och känn trycket när pilen skjuts iväg mot piltavlan! Här får ni tävla med en hunter recurve-båge för bästa precision. Pilbågens utformning gör att alla kan delta oavsett muskelmassa.

Är du näste Tiger Woods?

Hos oss är gräset alltid grönare på andra sidan. I vår realistiska golfsimulator kan ni spela även när vädret utanför inte tillåter det. 

På femkampen kan du välja att tävla i ”closet to pin” eller ”längsta drive”. 

GOLF

PISTOLskytte

Är du näste John Wick?

Luftpistolerna är halvautomatiska och drivs av kolsyrepatron. Varje skytt får fem skott i magasinet och du skjuter i ditt egna tempo. Avståndet är 10 meter och här gäller det att ha en stadig hand och ett säkert öga för att få så många poäng som möjligt.

DART

Är du näste Cool hand Luke?

Dart är en perfekt social sport och passar även dig som aldrig har spelat förr. När man spelar dart på Poolverket Event så spelar man Captains Corner. En utmanande spelform där du utmanar dina vänner, kollegor, familj och blir först med att pricka bullseye!QUIZ

5 kampen avslutas med Quizz

Femkampen avslutas med ett skräddarsytt quiz på bioduken. Koppla av i något av våra spabad eller häng i baren under kvällens sista gren som sätter huvudet på prov. Här samlar du de sista poängen till full pott, 150 poäng.


En oförglömlig upplevelse på Poolverket Event!

FacebookTwitterInstagramYouTube

Poolverket Event tar emot grupper från 4 till 24 personer.


Då ni hyr lokalen är det okej med medhavd alkohol.


Vid användning av Spa måste varje person duscha innan.